Update #001 - Laying strong foundations to build on. - Vext

Päivitys #001 - Vahvan perustan luominen rakentamiselle.

TLDR - (lyhyt versio)
Olen Christian, Vextin toimitusjohtaja, 3 viikkoa sitten saimme ensimmäiset ennakkotilauksemme, ja nyt testaamme Vextiä tiimimme jäsen Niklasin kotona kerätäksemme arvokasta palautetta. Keskustelemme myös asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin, mitä he tarvitsevat ja haluavat Vextiltä. Seuraavat askeleet ovat Vextin parantaminen, nykyisten asiakkaiden pitäminen ajan tasalla ja uusien hankkiminen. Nostamme myös ensimmäistä investointikierrosta Suomen markkinoiden valloittamiseksi.


Hei kaikki!

Olen Christian, Vextin toimitusjohtaja ja keksijä, minä ja tiimi kirjoitamme sinulle joka maanantai päivityksiä siitä, mitä olemme työstäneet ja mitä on edessä.

Ensimmäiset ennakkotilaukset
3 viikkoa sitten avasimme ennakkotilauksemme, olimme tehneet tutkimuksemme ja luulimme, että meillä oli hyvä käsitys siitä, mitä asiakkaamme todella halusivat, silti se oli hermoja raastavaa, vähän kuin olisimme todella kokeneet kokeeseen. Koskaan ei tiedä, miten se todella menee, ennen kuin saat tulokset takaisin. Onneksi saimme ensimmäiset ennakkotilauksemme erittäin nopeasti ja niitä on tullut lisää joka viikko.

Asiakashaastattelut
Varmistaaksemme, että toimitamme tuotteen, josta pidät, olemme ottaneet yhteyttä ennakkotilauksen haltijoihin tavoitteenaan ymmärtää heidän toiveensa ja tarpeensa. Toistaiseksi tämä on ollut meille erittäin arvokasta, ja odotamme innolla, että voimme keskustella mahdollisimman monen kanssa. Asiakkaidemme ymmärtäminen on yksi, ellei tärkein asia meille Vextillä.

Testaa Vextiä kotona
Keräämme parhaillaan todellista käyttökokemusta taloudestamme vastaavalta tiimimme jäseneltä Niklasilta. Olemme jo löytäneet useita parannettavia alueita, joiden parissa työskentelemme tulevina viikkoina! Laajennamme tätä testausta myöhemmin myös muihin tiimin jäseniin ja tiimin ulkopuolisiin henkilöihin.

Mitä seuraavaksi?
Seuraavaksi jatkamme Vextin kehittämistä ja hiomista asiakashaastatteluista saamamme palautteen ja Niklasilta saatujen löydösten perusteella, pidämme nykyiset asiakkaat ajan tasalla, etsimme samalla uusia asiakkaita ja viimeiseksi nostamme ensimmäistä investointikierrosta. valloittamaan Suomen markkinat. Ja lähipäivinä ilmoitamme ensimmäisistä eduista, jotka on tarkoitettu vain perustajaversioiden omistajille :)


Kiitos tuestanne, pidämme sinut ajan tasalla joka maanantai!

- Christian
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin