Update #002 - Getting ready for the holidays - Vext

Päivitys #002 - Valmistautuminen lomaan

TLDR - (lyhyt versio)

Kehitämme aktiivisesti Vextiä, keräämme varoja ja hankimme lisää asiakkaita. Meillä on loma-alennus tulossa ja olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin kuullaksemme heidän ideoitaan ja ehdotuksiaan Vextiin!


Hei kaikki!

Kiireisen Slush 2023 -viikon jälkeen valmistaudumme lomaan. Julkaisemme pian joulualennuksen ja siirrämme verkkosivustomme alustalle, joka voi palvella asiakkaitamme paremmin. Ja tästä lähtien annamme sinulle päivityksiä joka toinen maanantai.

Päivitykset ja kasvu Vextin avulla
Käytämme tällä hetkellä kahta Vext-kaappia, joista toinen on Christianin kotona ja toinen Niklasin luona, selvittääksemme mikä toimii ja mikä ei. Testaamme myös lajikkeita, joista asiakkaamme ovat osoittaneet kiinnostusta haastatteluissamme.

Tervetuloa uusille asiakkaillemme
Uusia asiakkaita on tullut viime kerrasta, mikä on mahtavaa! Odotamme innolla ajatuksiasi ja ideoitasi. Jos tarvitset jotain apua, lähetä meille sähköpostia tai DM. Tiimimme on täällä auttamassa!

Kerätä rahaa
Keräämme nyt aktiivisesti varoja Vextin kehityksen nopeuttamiseksi. Olemme innoissamme saadessamme jo olla yhteydessä mahdollisiin sijoittajiin, jotka jakavat ydinarvomme ja ideamme.

Mitä seuraavaksi?
Pyrkiessämme vauhdittamaan Vextin kehitystä etsimme aktiivisesti rahoitusta. Jatkamme Vextiä jalostamme asiakashaastattelujen ja Christianin ja Niklasin näkemysten perusteella ja pidämme nykyiset asiakkaat ajan tasalla. Lisäksi olemme sitoutuneet laajentamaan asiakaskuntaamme tavoittamalla uusia potentiaalisia asiakkaita.


Kiitos tuestanne, pidämme sinut ajan tasalla joka toinen maanantai!

- Christian
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin