Update #003 - Happy holidays! - Vext

Päivitys #003 - Hyvää lomaa!

TLDR - (lyhyt versio)

Osallistuimme FiBANs Pitch Finland -tapahtumaan, olemme muuttaneet verkkosivustomme alustaa ja tehneet merkittäviä parannuksia Vextissä käytettävään ohjelmistoalustaan . Olemme toimittaneet yli 2500 lentolehteä ja meidät oli ehdolla The Tech Arena 2024 / Incubator Stars Challenge -tapahtumaan! Hyvää lomaa Vextin tiimiltä!


Hyvää vappua kaikille!

Toisen kiireisen viikon kerättyämme varoja, kehittämällä Vextiä ja toimitettuamme yli 2500 lentolehteä, olemme täällä tarjotaksemme sinulle uuden päivityksen.

FiBAN Pitch Finland
Vext kutsuttiin Kiuasin kautta pitämään FiBAN x Kiuas -tapahtumassa yhdessä kourallisen muiden hienojen Kiuas-startupien kanssa. Sitten yksi Kiuas-startupeista valittaisiin pitämään päätapahtumassa myöhemmin samana päivänä. Olin viimeinen Kiuas-startupeista, joka piti, ja 5 minuutin pitchini ja 2 minuutin kysymysten jälkeen oli aika pitää lyhyt tauko, kun tuomaristo päätti, kuka jatkaa päätapahtumaan. Kourallinen mukavia keskusteluja myöhemmin oli aika julkistaa voittaja, erittäin vaikea päätös, joka kiteytyi siihen, mikä startup oli investoitavimmassa vaiheessa... Ja Kiuas-startup jatkaa päätapahtumaan on.... Vext !



Tämä oli meille iso voitto, sillä pääsimme pitämään noin 100 Angel-sijoittajaa, tapahtuma oli todella mahtava, minä ja Niklas tapasimme monia mielenkiintoisia ihmisiä ja illan edetessä keskustelut vain paranivat.

Tutkimus & Kehitys
Olemme myös työskennelleet ahkerasti Vextin kehittämisessä, ja yksi tärkeimmistä parannuksista on ollut Vincentin päätökseen siirtyminen tehokkaampaan ohjelmistoalustaan, jonka avulla voimme päästä eroon monista lats-alustan rajoituksista.

2500 lentolehteä ja lisää
Koska etsimme jatkuvasti uusia asiakkaita, viimeisin kokeilumme oli yli 2500 lentolehtisen toimittaminen käsin alueille, joiden uskomme olevan kiinnostunut Vextistä. Meillä on vielä paljon lentolehtisiä jäljellä, joten ryhdymme töihin heti tämän kirjoittamisen jälkeen!

Uusi sivustoalusta
Tajusimme, että vanha sivustoalustamme ei yksinkertaisesti vastannut korkeita vaatimuksiamme, siirsimme alustoja, se kesti muutaman päivän kovan työn, mutta nyt olemme valmiita rullaamaan taas!

PS. Nykyiset tilausten haltijat, tilitietojasi ei ole siirretty, voit olla varma, että pidämme sinut ajan tasalla tilauksistasi. Otamme sinuun yhteyttä kerätäksemme odotuksia ja mitä haluat Vextiltä.

Tech areena 2024
Meillä on ilo ilmoittaa, että Kiuas on nimennyt meidät The Tech Arena 2024 / Incubator Stars Challenge -tapahtumaan! Olemme lähettäneet hakemuksemme ja nyt odotamme innolla lopputuloksia!


Hyvää lomaa Vextin tiimiltä! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen maanantai!

- Christian
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin