Update #004 - What to expect from Vext in 2024 - Vext

Päivitys #004 – Mitä odottaa Vextiltä vuonna 2024

TLDR - (lyhyt versio)

Vuonna 2024 Vext valmistautuu toimituksiin ja eeppiseen julkaisutapahtumaan. Aloitamme kokeellisen kerhon, jossa asiakkaamme voivat auttaa muotoilemaan kasviluetteloamme, ja laajennamme tiimiämme – oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä Christianiin osoitteessa christian@vext.fi . Tsemppiä seuraavaan lukuun kanssasi! Ja tulevia päivityksiä tulee joka toinen tiistai!


Onnellista uutta vuotta!

Vextin perustamisesta on nyt kulunut yli vuosi, ja meillä on ilo kertoa, että se on ollut uskomatonta. Olemme viettänyt lukemattomia tunteja harjoitellessa ja parantamassa taitojamme tuottaaksemme tuotteen, josta tulet rakastamaan. Olemme innoissamme voidessamme tuoda sinut kanssamme, kun siirrymme Vextin seuraavaan lukuun. Tässä on mitä voit odottaa Vextiltä vuonna 2024!

Toimituksiin valmistautuminen

Vietettyämme loman perheen ja ystävien kanssa aloitamme asiat jälleen luomalla vuoden 2024 yleissuunnitelmamme. Keskitymme erityisesti seuraaviin kolmeen kuukauteen ennen toimituksia. Meillä on vielä paljon tekemistä, joten saamme selkeän yleiskuvan siitä, mitä on tehtävä ja kuka auttaa meitä pysymään järjestyksessä, kun asiat muuttuvat nopeasti.

Käynnistä tapahtuma

Suunnittelemme julkaisutapahtuman asiakkaille, mentoreille, sijoittajille, medialle ja muille meitä matkalla auttaneille ihmisille. Tämä tapahtuma merkitsee toimitusten alkua ja on yksi Vextin ensi vuoden tärkeimmistä virstanpylväistä.

Kasviluettelomme laajentaminen

Toimitusten jälkeen aiomme perustaa kokeellisen kerhon yhdessä asiakkaiden kanssa. Tämä on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokeilla ja saada käsiinsä uusimmat kasvilajikkeet. Tämän kerhon kautta pyrimme laajentamaan tehdasluetteloamme tehokkaasti ja nopeasti kuuntelemalla suoraan tärkeimpiä ihmisiä, asiakkaitamme.

Ensimmäiset palkat

Missiomme on "nopeuttaa siirtymistä kestävään ruoan tuotantoon ja kulutukseen innovatiivisilla sisäviljelyratkaisuilla". Tämä ei ole yksinkertainen tehtävä, ja koska olemme tällä hetkellä pieni tiimi, aiomme laajentaa sitä, jotta Vext voi luoda positiivisempia vaikutuksia. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä tulevaisuudessa, kerro siitä meille sähköpostitse osoitteeseen: christian@vext.fi

Olemme niin innoissamme, että olet mukana tässä seuraavassa luvussa!


Onnellista uutta vuotta Vextin tiimistä! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen tiistai!

- Christian
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin