Update #005 - Working towards deliveries - Vext

Päivitys #005 - Toimituksia kohti

TLDR - (lyhyt versio)
Christian hakee korkealaatuista suomalaista valmistajaa valmistamaan Vextin osia, mikä takaa huippulaadun. Samanaikaisesti Niklas etsii monipuolista työtilaa, jossa on toimisto-, kokoonpano-, pakkaus- ja esittelytilat. Vincentin syvällinen LED-kasvatusvalotutkimus on muotoilemassa seuraavaa versiota edistyneistä kasvuvaloistamme. Sivustomme on nyt saatavilla kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi! Viikoittaiset päivitykset lähetetään nyt joka toinen tiistai.


Valmistus
Lyhyen hiihtoloman jälkeen pohjoisessa Suomessa Christian työskentelee nyt kovasti löytääkseen kokeneen suomalaisen valmistajan, joka jakaa korkeat vaatimukset. Suurin osa Vexts-osista on tämän paikallisen suomalaisen valmistajan valmistamia, ja lopullisen kokoonpanon tekee tiimimme uudessa työpajassamme/toimistossamme/näyttelytilassamme, jolloin voimme taata erinomaisen rakennuslaadun.

Uusi työpaja/toimisto/näyttelytila
Tilinpäätöksemme valmistuttua Niklas on vaihtanut liikeradat löytääkseen meille seuraavan työtilan, jonka on oltava riittävän joustava mahdollistaakseen erilaisia ​​käyttötapauksia. Sisältää toimistotilat, loppukokoonpanon, pakkaamisen ja esittelytilan, jotta kuka tahansa voi tulla kokemaan Vextin.

Mukautetut kasvuvalot
Viime viikkoina Vincent on sukeltanut entistä syvemmälle LED-viljelyvalaisimien tutkimukseen, minkä ansiosta olemme voineet luoda seuraavan version kasvatusvalaisimistamme ja syventää tiimien ymmärrystä kasvien ja valon välisestä suhteesta.

Käännetty verkkosivusto
Monet halusivat lukea Vextistä äidinkielellään, joten nettisivumme on nyt saatavilla kolmella kielellä, englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi!


Vextin tiimi toivottaa hyvää viikkoa ! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen tiistai!

- Christian
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin