Update #006 - Full speed ahead - Vext

Päivitys #006 - Täysi vauhti eteenpäin

TLDR - (lyhyt versio)
Christian odottaa valmistajilta vastauksia tarjouksiin. LinkedInissä julkaistua kasvumarkkinoijan paikkaa on hakenut yli 100 hakijaa. Vincent etenee tilaamalla seuraavan version kasvuvaloistamme ja keskittyy emolevyn ja sovellusten kehittämiseen. Niklas tekee monia tehtäviä, tutkii pakkausvaihtoehtoja, luo logistiikkakumppanuuksia, etsii toimistotiloja ja etsii rahoitusjohtoa.


Valmistusmallit
Christian on nyt lähettänyt valmistuspiirustuksia ja 3d-malleja useille valmistajille ja odottaa nyt heidän vastauksiaan. Toivottavasti saamme pian käsissämme valmistusprototyypin, jotta voimme luoda sisältöä!

Kasvumarkkinoijan työpaikka
Julkaisimme viime viikolla LinkedInissä työtarjouksen kasvumarkkinoijalle, ja yllätykseksemme olemme saaneet tähän mennessä yli 100 hakijaa! Käymme pian hakijoiden läpi, ja todennäköisesti julkaisemme myös lisää työpaikkoja!

Räätälöityjä kasvavia edistysaskeleita
Tänään Vincent tilaa seuraavan version kasvuvaloistamme, jonka jälkeen hän työskentelee emolevymme ja sovelluksemme parissa.

Pakkaus, logistiikka, toimisto ja rahoitus.
Niklas on ollut viime aikoina todellinen monitoimityökalu, hän on etsinyt pakkausvaihtoehtoja, luonut logistiikkakumppanuuksia, etsinyt seuraavaa toimistoamme ja hankkinut liidejä rahoitukseen.


Vextin tiimi toivottaa hyvää viikkoa ! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen tiistai!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin