Update #007 - Setting ourselves up for success - Vext

Päivitys #007 - Valmistaudumme menestymään

TLDR - (lyhyt versio)
Olemme valinneet Vextille kokeneen valmistajan ja tilannut ensimmäisen valmistusprototyyppimme. Christian keskittyy Vext-sovelluksen käyttöliittymän jalostukseen asiakaspalautteen perusteella. Vincent edistää elektroniikan asennusta suunniteltaessa seuraavaa emolevyä ja hallitaessaan osatilauksia. Niklas varmistaa positiiviset tulokset logistiikassa, toimistotiloissa ja rahoitustapaamisissa.


Prototyyppien valmistus
Olemme nyt valinneet Vextille täydellisen valmistajan. He ovat erittäin kokeneita ja meillä on paljon mahdollisuuksia kasvaa heidän kanssaan. Olemme nyt tilannut ensimmäisen valmistusprototyyppimme, viimeistelytarkistuksen jälkeen tilaamme toisen erän, joka edustaa 90 % asiakkaillemme toimittamistamme yksiköistä.

Vext-sovellus
Christian on työstänyt Vext-sovelluksen käyttöliittymää, testannut erilaisia ​​malleja ja kerännyt palautetta. Alkuperäinen sovellus on minimalistinen, ja siihen lisätään ominaisuuksia asiakaspalautteen perusteella. Haluamme käyttää aikamme asioihin, joilla on todella merkitystä asiakkaillemme!

Elektroniikka
Vincent on työskennellyt elektroniikkaasennuksissamme viimeisen viikon ajan, kun odotamme LEDien saapumista, hän on suunnitellut seuraavaa emolevyämme ja tilannut pumppuja ja osia. Seuraavaksi hän palaa Vextin ohjelmistopuolelle.

Logistiikka, toimistotilat ja rahoitus
Niklas on jatkanut monityökalukykyjään pitäen logistiikkakokouksia, toimistotilakokouksia sekä rahoitustapaamisia pankkien kanssa. Kaikista hän on saanut loistavia uutisia! Vextin toimituskulut ovat nyt hallinnassa, meidät on hyväksytty Maria01:een ja olemme saaneet vihreää valoa rahoitukselle valitsemamme pankkimme kautta.


Vextin tiimi toivottaa hyvää viikkoa ! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen tiistai!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin