Update #008 - Delivery timeline update - Vext

Päivitys #008 - Toimitusaikajanan päivitys

TLDR - (lyhyt versio)
  • Toimitusviive: Olemme siirtäneet toimituksia Q2:n loppuun varmistaaksemme, että tuotteemme täyttää korkeat standardimme. Arvostamme kärsivällisyyttäsi ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.❤️

  • Seuraavan sukupolven kasvuvalot: Testaamme innovatiivisia kasvuvalojamme optimoidulla valaistuksella Vextille. Lisätietoja pian!

  • Ensimmäiset tuotantoyksiköt: Olemme innoissamme saadessamme ensimmäisen tuotantoyksikkömme tällä viikolla sekä vierailla valmistajan luona! Pysy kuulolla päivityksistä!


Toimitusaikajanan viive
Huolellisen harkinnan jälkeen olemme joutuneet tekemään valitettavan päätöksen lykätä toimituksia Q2:n loppuun. Syynä viivästymiseen on se, että emme usko, että on reilua lähettää sinulle tuotetta, joka ei täytä korkeita vaatimuksiamme, ja perille saapuminen vie yksinkertaisesti odotettua enemmän aikaa.

Olemme erittäin kiitollisia kärsivällisyydestäsi ja pahoittelumme mahdollisista muutoksista, joita tämä aiheuttaa suunnitelmiisi.❤️

Upeat kasvuvalot
Testaamme nyt seuraavan sukupolven kasvuvalojamme, emme voi vielä kertoa niistä paljon, mutta Vextin mukana toimitettavan kasvuvalojärjestelmän kaltaista ei olekaan, ja se tarjoaa optimoidun valaistuksen, vaikka eri kasveja olisi eri vaiheissa!

Ensimmäiset tuotantoyksiköt
Olemme erittäin innoissamme voidessamme noutaa ensimmäisen valmistajamme valmistaman tuotantoyksikön viikon lopulla ja samalla nähdä, mihin se on rakennettu! Ensimmäisen jälkeen teemme tarvittavat säädöt ja tilaamme 3 lisää, jotka ovat hyvin lähellä todellisia toimitusyksiköitä. Näet nämä päivityksissämme ja sosiaalisessa mediassamme!

Vextin tiimi toivottaa hyvää viikkoa! Pidämme sinut ajan tasalla joka toinen tiistai!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja
Takaisin blogiin