Update #009 - First production units! - Vext

Päivitys #009 - Ensimmäiset tuotantoyksiköt!

TLDR - (lyhyt versio)

Jännittävää kehitystä, kun saimme ensimmäisen maalaamattoman tuotantokoeyksikön, joka esitteli moitteetonta ammattitaitoa. Kierros Etelä-Suomen vaikuttavassa tehtaassa avasi näkemyksen valmistusprosessista. Samaan aikaan Vincent edistyy elektroniikan parissa varmistaen, että kaikki on kohdillaan tuleville tuotantotestiyksiköillemme, mistä olemme erittäin innoissamme!

Vastaanotettu ensimmäinen tuotantoyksikkö ja tehdaskierros!
Saimme ensimmäisen tuotantoyksikkömme viime viikolla ja vaikka se on maalaamaton, se näyttää upealta, käsityötaito räjäytti meidät kaikki ja sai meidät todella innostumaan. Saimme myös kierroksen Etelä-Suomessa sijaitsevaan tehtaaseen, jossa nähtiin kaikki käytössä olevat koneet ja kaikki ihmiset sen takana oli hieno kokemus. Myöhemmin varmistimme, että kaikki sopii niin kuin pitääkin, ja pani merkille kaikki muutokset, jotka on tehtävä seuraavaa iteraatiota varten, joka on jauhemaalattu (maalattu), jännittävää!

Vextin ensimmäinen tuotantokoeyksikkö

Edistystä elektroniikassa
Vincent on tehnyt kovasti töitä saadakseen kaiken elektroniikan toimimaan, kun olemme yhä lähempänä ensimmäisten tuotantoyksiköiden kokoamista. Olemme myös saaneet toimittajilta suurimman osan näyteelektroniikasta neljän ensimmäisen testiyksikön rakentamiseen, ja ne kaikki ovat olleet juuri sitä, mitä halusimme.

Meillä on matkalla paljon jännittäviä asioita, joista tulet rakastamaan, joten muista pysyä kuulolla seuraavaa päivitystä varten, katsotaanpa taas kahden viikon kuluttua!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin