Update #010 - Finished production prototype sneak peek! - Vext

Päivitys #010 - Valmistuoteprototyypin esittely!

TLDR - (lyhyt versio)
Niklas alkaa testata maalaamatonta tuotantoprototyyppiä, Vextin alaosassa on nyt säilytystila ja pienet jalat joustavaa kaapelin sijoittamista varten. Lopuksi tilaamme ensi viikolla kolme maalattua kaappia nopeuttamaan oppimista ja tarjoamaan tosielämän esittelyjä.

Niklas alkaa käyttää tuotantoprototyyppiä
Maalaamattoman tuotantoprototyyppimme kokoamisen jälkeen olemme tuoneet sen kotiin Niklasille suorittamaan sen vauhdikkaasti. Tavoitteemme on löytää ja korjata kaikki mahdolliset ongelmat, joten teemme aktiivisesti muistiinpanoja kaikesta, mitä haluaisimme muuttaa. Ilmoitamme edistymisestämme myös sosiaalisessa mediassa!

Elämänlaadun parannuksia
Vesisäiliön lisäksi Vextin alaosassa on nyt säilytystila kasvien paloille, ravintoaineille ja muille tarvikkeille! Olemme lisänneet Vextin pohjaan pienet jalat, jotta virtajohto voi kulkea haluamaasi suuntaan.

Tuotannon prototyyppioppimisen nopeuttaminen
Ensi viikon alussa tilaamme kolme maalattua kaappia nopeuttamaan oppimisprosessia ja luomaan paljon sisältöä seuraajillemme, renderöinnit eivät vain ole niin hyviä kuin oikeasti!

Meillä on matkalla paljon jännittäviä asioita, joista tulet rakastamaan, joten muista pysyä kuulolla seuraavaa päivitystä varten, katsotaanpa taas kahden viikon kuluttua!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin