Update #014 - Ordering parts for your cabinets! - Vext

Päivitys #014 - Osien tilaaminen kaappeihin!

TLDR - (lyhyt versio)
Teimme Vextiin viimeisimmän silauksen viimeaikaisten testaustemme ja asiakkaiden pyyntöjemme perusteella, mukaan lukien yksiköiden kiinnittäminen seiniin ja lisätty säilytystilaa kasvipalkoille. Olemme nyt tilaamassa kaikki kaappeihinne tarvittavat osat ja elektroniikka!

Viimeiset silaukset!
Olemme tehneet joitain viimeisiä parannuksia Vextiin testattuamme esituotantoyksiköitä ja kuultuamme asiakkaiden toiveita. Esimerkiksi muutama asiakkaamme pyysi tapaa kiinnittää Vext seinään, mikä auttaa niitä, joilla on pieniä lapsia ja lemmikkejä, nauttimaan mielenrauhasta, tietäen, että heidän yksikkönsä pysyy turvassa. Olemme myös helpottaneet pääsyä ravinnepulloihin ja lisänneet säilytystilaa ylimääräisille kasvipalkoille.

Osien ja komponenttien tilaaminen ensimmäiseen toimituserään!
Tilaamme nyt kaikki tarvittavat osat ja elektroniikka, jotta ensimmäisen tuotantokaappierän kokoaminen voidaan aloittaa mahdollisimman pian! Kaikkien osien saapuminen kestää jonkin aikaa, ja aina on olemassa vaara, että jokin juuttuu tulliin tai muualle. Peukut pystyssä, meillä ei ole yhtään, mutta pidämme sinut ajan tasalla, jos meillä on viivästyksiä.

Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla, ja jos sinulla on kysyttävää, ilmoita meille lähettämällä meille sähköpostia tai kommentoimalla some-sivuihimme! Nähdään taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin