Update #015 - New team members! - Vext

Päivitys #015 - Uusia tiimin jäseniä!

TLDR - (lyhyt versio)
Olemme innoissamme voidessamme toivottaa mobiilikehittäjä Fatihin ja Growth Hacker -harjoittelijan Darjan tervetulleeksi Vext-tiimiin! Fatih on saanut valmiiksi Vext-sovelluksen käyttöliittymän, ja Darja aikoo parantaa sosiaalista mediaamme ja markkinointiamme. Sillä välin etenemme hyvin osien tilaamisessa Vext-kaappien ensimmäiseen toimituserään, ja toivomme saapuvan ajoissa.

Mobiilikehittäjä Fatih liittyy Vextiin!
Tapasin Fatihin pienellä Build It -nimisellä hackathonilla, jossa meille annettiin tehtäväksi rakentaa sovellus 8 tunnissa. Tulimme heti hyvin toimeen ja oli selvää, että Fatihilla oli paljon intoa ja lahjakkuutta! Muutama päivä tapahtuman jälkeen sain häneltä viestin, että hän haluaisi liittyä tiimiimme, sovimme tapaamisen ja loppu on historiaa! Hän on nyt saanut valmiiksi Vext-sovelluksen käyttöliittymän, ja seuraavaksi hän saa sen toimimaan itse laitteen kanssa.

Growth Hacker Darja liittyy Vextiin!
Olkaamme rehellisiä, markkinointimme on ollut parhaimmillaan keskinkertaista, mutta siihen on tulossa muutos! Olemme erittäin innoissamme, kun olemme juuri ottaneet mukaan Growth-hakkeriharjoittelijamme Darjan, joka aloittaa parantamalla sosiaalisen median sisältöpeliämme ja jatkaa sitten muiden projektien parissa tietoisuuden ja myynnin lisäämiseksi.

Olemme erittäin innoissamme saadessamme joukkueeseen nämä kaksi upeaa uutta lisäystä!

Tilauksen edistyminen näyttää hyvältä!
Tilaukset etenevät hyvin, suurin osa osista on tilattu, joten nyt pidetään peukkuja toivoen, että ne saapuvat aikataulussa! Koko tiimi on erittäin innoissaan voidessaan pian toimittaa asiakkailleen ensimmäisen erän Vext-kaappeja!

Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla, ja jos sinulla on kysyttävää, ilmoita meille lähettämällä meille sähköpostia tai kommentoimalla some-sivuihimme! Nähdään taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin