Update #016 - Lot's of hard work! - Vext

Päivitys #016 - Paljon kovaa työtä!

TLDR - (lyhyt versio)
Christian on tavoittanut asiakkaita ymmärtääkseen paremmin heidän tarpeitaan, kun taas Vincent ja Fatih työskentelevät kovasti Vext-sovelluksen parissa keskittyen käyttöliittymään ja kaapin liitettävyyteen. Sillä välin Niklas käsittelee viranomaisasiakirjoja varmistaakseen, että olemme valmiita lanseeraukseen.

Tavoita asiakkaita
Muutamien viimeisten suunnittelumuutosten jälkeen Christian on ottanut yhteyttä asiakkaisiin, joiden kanssa hän ei ole vielä puhunut ymmärtääkseen paremmin heidän tarpeitaan ja keitä he ovat. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, kuinka voimme luoda mahdollisimman paljon positiivisia vaikutuksia.

Sovellusten kehitys
Vincent ja Fatih ovat työskennelleet ahkerasti Vext-sovelluksen parissa, Fatih aloitti yleisen käyttöliittymän tekemisellä (mitä näet ja joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa) ja siirtyi sitten sen yhdistämiseen kaappeihin. Vincent työskenteli Vext-tilien todentamisen sekä pariliitoksen parissa. prosessi kaappeihin.

Säännöt ja sertifiointi
Niklas on kaivellut säädöspaperityötä ja varmistanut, että olemme valmiita lanseeraukseen myös tällä rintamalla. Se on paljon (kuivaa) luettavaa, mutta on erittäin tärkeää saada oikein.

Odotamme nyt toimitustemme alkavan alle kuukauden kuluttua, tilausten haltijat saavat lisäpäivityksiä heti, kun saamme ne.

Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla, ja jos sinulla on kysyttävää, ilmoita meille lähettämällä meille sähköpostia tai kommentoimalla some-sivuihimme! Nähdään taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin