Update #017 - Bad news and Good news - Vext

Päivitys #017 - Huonoja uutisia ja hyviä uutisia

TLDR - (lyhyt versio)
Meillä on valmistajien kesälomien vuoksi viive ja nyt odotamme toimitusten alkavan elokuun 2. viikolla. Käytämme tätä aikaa valosuunnittelun päivittämiseen ja yksinkertaistamiseen parantaaksemme luotettavuutta ja estetiikkaa. Sovellusta testataan sisäisesti, ja taustaa kehitetään jatkuvasti.

Kesälomista johtuvat viivästykset
Olemme päivittäneet tilaajillemme viivästyksiä, nykyinen arvio toimitukset alkavat elokuun 2. viikolla. Viivästykset ovat aiheutuneet valmistajien kesälomista, mikä on pidentänyt toimitusaikaa.

Viiveet antavat meille mahdollisuuden tehdä päivitys.
Vincent löysi tavan hyödyntää viivettä tekemällä viimeisen päivityksen valoihin ja yksinkertaistamalla niiden suunnittelua tehdäkseen niistä luotettavampia ja paremman näköisiä. Hän on myös auttanut Fatihia sovelluksen taustajärjestelmän määrittämisessä.

Osien vastaanottaminen alkaa
Viiveistä huolimatta olemme alkaneet vastaanottaa monia osia, kuten kastelujärjestelmän, tuulettimet, ravintopullot, kasvikapseleiden pidikkeet ja paljon muuta. Toimitusajoista ei voi koskaan olla varma, joten jokainen vastaanotettu osa on meille aina hieno uutinen.

Sovelluksen päivitys
Sovellusta testataan nyt sisäisesti kaappeidemme kanssa, ja Fatih työskentelee nopeasti parantaakseen sitä joka päivä. Viime aikoina hän on keskittynyt taustajärjestelmään ja varmistanut, että kaikki toimii sujuvasti ja luotettavasti.


Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla, ja jos sinulla on kysyttävää, ilmoita meille lähettämällä meille sähköpostia tai kommentoimalla some-sivuihimme! Nähdään taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin