Update #019 - Upgrades & Focus!

Päivitys #019 - Päivitykset ja keskity!

TLDR - (lyhyt versio)
Kiitos kärsivällisyydestäsi, päivitämme kaikki ensimmäiset eräkaapit Founders Edition -kaapeiksi! (lue lisää alta) Ja huolimatta toisen tilauserän avaamisesta, pääpaino on edelleen erinomaisen kokemuksen varmistamisessa ensimmäisen erän asiakkaille. Olemme hiljattain saaneet paljon osia ensimmäisiin eräkaappiin. Testaamme myös yli 15 kasvilajiketta tarjotaksemme enemmän vaihtoehtoja perusasioiden lisäksi!

Päivitys ensimmäisille asiakkaillemme
Kiitoksena kärsivällisyydestäsi olemme päättäneet päivittää kaikki kaapit ensimmäisestä erästä Funders Edition -kaapeiksi, mikä tarkoittaa, että kaikki ensimmäisen erän kaapit on numeroitu ja sisältävät pääsyn edistyneisiin automaatioominaisuuksiin, vaikka et on jäsenyys.

Keskity olemassa oleviin asiakkaisiin
Vaikka olemme avanneet toisen tilauserän, olemme tehneet tietoisen päätöksen kiinnittää huomiomme ensimmäiseen asiakaserään niin kauan kuin mahdollista varmistaaksemme, että heillä on loistava kokemus Vextistä.

Ensimmäisen erän osia
Osat kaappeihinne alkavat kasaantua toimistollemme ja odottavat vain kasaamista! Olemme tehneet yhteistyötä toimittajiemme kanssa parantaaksemme niiden osia, parantamalla korroosionkestävyyttä, turvallisuutta, toleransseja ja estetiikkaa.


Ai niin, tässä on esimakua Vext LED -moduuleista, joita sinulla on kaapeissasi;)

Kasvikapseli lajikkeiden lisääminen
Olemme alkaneet testata yli 15 kasvilajiketta, jotta Vext-käyttäjät voivat kasvattaa muutakin kuin vain peruskasveja. Kaikilla kasveilla ei ole sitä, mitä etsimme, vaan näissä tapauksissa jatkamme testaamista ja etsimme muita lajikkeita löytääksemme parhaat.

Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla, ja jos sinulla on kysyttävää, ilmoita meille lähettämällä meille sähköpostia tai kommentoimalla some-sivuihimme! Nähdään taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin