Update #011 - Searching for small influencers, new packaging done, and more!

Päivitys #011 – Pienten vaikuttajien etsiminen, uudet pakkaukset tehty ja paljon muuta!

TLDR - (lyhyt versio)
Niklas alkaa tavoittaa vaikuttajia mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista toukokuussa (ehdotuksia otetaan vastaan). Christian viimeistelee kasvipalkojen pakkaamisen keskittyen kestävyyteen, helppoon toimitukseen ja varastointiin. Vincent edistää laitteisto- ja ohjelmistokehitystä seuraavia esituotantoa edeltäviä prototyyppejä varten.

Niklas ottaa yhteyttä vaikuttajiin
Niklas on viime päivinä rakentanut listaa pienistä ja keskisuurista vaikuttajista nichessämme ja ottanut heihin yhteyttä tavoitteena mahdollista yhteistyö toukokuussa.

Niklas haluaisi todella kuulla ehdotuksia vaikuttajiksi, joista todella pidät tai joiden uskoisit rakastavan Vextiä, joten lähetä ehdotuksesi osoitteeseen: niklas@vext.fi

Christian viimeistelee suunnittelun kasvipalkopakkauksille

Saatuaan suunnitteluparannukset valmiiksi ja tilattuaan seuraavat esituotantoa edeltävät prototyypit, Christian siirtyi keskittymään kasvipalojen pakkaamiseen.

Yksi tärkeimmistä vaatimuksistamme oli, että sen oli voitava toimittaa tavalliseen postilaatikkoon, jotta täyttö olisi vaivatonta. Pakkauksen tulee myös olla kestävää, joten päädyimme painamattomaan voimapaperiin, lopuksi piti saada 6 kpl näitä paketteja kaappivarastoon, jotta kaikkiin oli helppo päästä käsiksi.

Pakkauksessa on kussakin 9 kasvipalkoa, ja tarjoamme joitain sekoituksia sekä yksilajikepakkauksia. Nämä olivat vain muutamia asioita, jotka menivät suunnitteluun, ja julkaisemme oikeita kuvia, kun saamme näytteitämme!

Vincent työntää laitteisto- ja ohjelmistokehitystä edelleen
Vincent on keskittynyt saamaan seuraavat versiot valmiiksi seuraaviin juuri tilaamiimme esituotannon prototyyppeihin. Tällä viikolla hän keskittyy siirtymään yhteen lautatietokoneeseen, joka palvelee asiakkaitamme paremmin, päivittämään muun laitteiston ja tilaamaan sitten päivitetyt versiot, jotta voimme lähettää kaapit vaikuttajille ajoissa!

Haluaisin todella kuulla ajatuksesi ja ehdotuksesi näistä päivityksistä, joten jos sinulla on sellaisia, ilmoita minulle lähettämällä minulle sähköpostia! Tapaamme taas kahden viikon päästä!

- Christian Haaramäki
Vext Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti