Update #011 - Searching for small influencers, new packaging done, and more!

Uppdatering #011 - Söker efter små influencers, ny förpackning klar och mer!

TLDR - (kort version)
Niklas börjar nå ut till influencers för potentiella samarbeten i maj, (förslag välkomna). Christian färdigställer förpackning av frökapslar, med fokus på hållbarhet, enkel leverans och förvaring. Vincent utvecklar hård- och mjukvaruutveckling för nästa förproduktionsprototyper.

Niklas börjar kontakta influencers
Niklas har de senaste dagarna byggt upp en lista över små och medelstora influencers i vår nisch och kontaktat dem med målet om ett eventuellt samarbete i maj.

Niklas skulle verkligen vilja höra förslag på influencers som du verkligen gillar, eller som du tror skulle älska Vext, så skicka gärna dina förslag till: niklas@vext.fi

Christian finishar design för växtkapselförpackningar

Efter att ha avslutat designförbättringarna och beställt nästa förproduktionsprototyper, flyttade Christian fokus till förpackning av plantor.

Ett av huvudkraven vi hade var att den behövde kunna levereras i en vanlig postlåda för att göra påfyllning enkel. Förpackningen ska också vara hållbar, så vi gick med otryckt kraftpapper, till sist behövde vi passa in 6 av dessa förpackningar i skåpförrådet så att alla var lätta att komma åt.

Förpackningen har 9 förkaplsar vardera, och vi kommer att erbjuda några blandningar samt ensortspaket. Detta var bara några av de saker som gick in i designen och vi kommer att lägga upp några riktiga bilder när vi får våra prover!

Vincent driver hård- och mjukvaruutveckling ytterligare
Vincent har fokuserat på att göra nästa versioner av allt redo för nästa förproduktionsprototyper som vi just har beställt. Den här veckan kommer han att fokusera på att flytta över till en enkelkortsdator som bättre kan betjäna våra kunder, uppdatera resten av hårdvaran och sedan beställa de uppdaterade versionerna så att vi kan skicka ut skåpen till influencers i tid!

Jag skulle verkligen vilja höra dina tankar och förslag om dessa uppdateringar, så om du har några, låt mig veta genom att skicka ett mail till mig! Låt oss komma ikapp igen om två veckor!

- Christian Haaramäki
Medgrundare och VD på Vext Oy

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar